13 oktober 2010

Tävlingsrapport ifrån OBH-Trofén, Laxå MK, 6/2-10

Då var det dags med premiären för i år, de var Laxå MK som bjöd på 1 ss 2 gånger vilket passade bra som start, en onotad tävling där jag fick sitta i högerstolen hos Joakim Holm, Fjugesta MS.

Väl där var jag väldigt taggad för att äntligen få åka lite rallybil igen, o att man skulle få åka 240 grp H gjorde inte saken sämre!

SS1: Gick bra, det var lite fegning. Men med tanke på att det var Jockes tredje tävling i skogen med nya bilen o första gången på snö så var det riktigt bra. Vi åkte på tiden: 7:33:0 och vi var 3:a i klassen C-2WD

SS2: Ökade vi tempot ett rejält snäpp, men tyvärr så fick vi backa vilket vi förlorade en hel del på, vi laddade vidare och blev en liten vallvisit men kom vidare utan att bli stående. Sedan blev vi nervinkade i slutet av ss:en och förlorade lite mer på det. Denna gång åkte vi på: 7:40:1 och tyvärr räckte det inte för att behålla 3:dje platsen utan vi petades ner till en 4:e plats.

Men vi är nöjda med dagen trotts de som skett och vi är huvudsakligen i mål med hel bil och det var vårat mål när vi kom till tävlingen, att ha roligt. Vilket vi hade!

Ett stort tack till Jocke för åkturen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar