13 oktober 2010

Tävlingsrapport ifrån Örsundaracet, Örsundsbro MK, 20/2-10

Då var det dags för Kibang RallyTeams vinterdebut tillsammans samt Evelinas debut på snö. Detta skulle bli spännade och vårat mål var att glida runt o testa bilen på detta underlaget..

Och när hjälmarna kom på kom också hornen i pannan, nu jäklar skulle vi försöka ladda!

SS1: Var väldigt halkigt och de styrde lite dåligt, vi gled ut i det moddiga några gånger men tog oss tillbaka till spåren, efter första vägbytet fick Evelina till en fin sladd men så högg de i vallen på innern och där satt vi fast. Men som tur var stod det folk där som kunde hjälpa oss upp! Ett stort tack till dom! Och vi stod i säkert 3-4 minuter innan vi kom upp.

Men vi laddade vidare och fick till ett bra tempo och i mål hade vi tiden: 12 och någonting.

SS2: Skulle vi försöka ta i lite extra och dessutom hålla oss på vägen, vi kom ca 500 meter sedan klev de ur spår och vi hamnade i det djupaste krondiket vi kunde hitta på hela sträckan.. Och där blev bilen ståendes.. Och vi tvingades att kasta in handduken...


Tyvärr så blev det inte längre, det som kändes så bra efter ss1 och vi blev väl lite för övertaggade till ss2 och de slutade som det slutade, tyvärr.. Men nu är det bara o bita ihop och komma igen, tyvärr blir de nog inge mer förrens i vår då snön är borta och gruset är framme!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar