13 oktober 2010

Tävlingsrapport ifrån F.G. Parallellen, Strängnäs AMS, 14/8-10

Då var det dags för en av 7klubbars tävlingar för mig och Wide Wolter att åka, samt hans hemma tävling, vilket skulle bli kul, detta var en sprint på både asfalt och grus som var onotad. Vilket kändes lite udda att åka med W.Wolter på, eftersom vi bara gjort det 1 ggn tidigare.

Det var 4 åk och alla 4 åkena skulle räknas.

Åk 1: Fick in ett rätt bra flyt, dock understyrde det lite här och där då vi åkte med grusdäck på asfalt - kanske inte det optimalaste med 60% asfalt och 40% grus. Vi startade på ytterspår och så gick vi över på innerspår och i mål på ytterspåret igen och då råkade vi köra på en kona och för varje nedkörd kon så blev det 5 sekunders tidstillägg och vi fick 5 sekunder på detta åket. Tiden blev: 1:48:81 och vi var 7:a i klassen om jag inte minns fel..

Åk 2: Fick vi börja med innerspår och vi fick bra flyt även denna gång, fast denna gången understyrde det lite också, men vi kapade tiden till: 1:42:97 vi hade detta åk 4:e tid i klassen och klättrade några placeringar.

Åk 3: Vart det ytterspår igen och vi fick ett bra flyt även denna gång med. Tiden blev: 1:45:39 även denna gång 4:e tid i klassen.

Åk 4: Blev det att ladda för att försöka förbättra oss ännu mera, det gick bra och tiden blev: 1:42:82 och vi slutade 4:a i C-VOC.

Det var dock väldigt onödigt att köra på den där konen som kostade oss 5 sekunders tidstillägg, annars hade vi inte varit långt ifrån 3:dje platsen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar