07 juni 2011

Tävlingsrapport ifrån Klassiska Rikspokalen, Örebro Ideella Motorförening, 28/5-2011

Lördagens tävling arrangerades av Örebro Ideella Motorförening (SMK Örebro, Teknis MC
och Östernärkes RMC) och dessa klubbar skulle bjuda på 4 sträckor.
Efter mycket strul tidigare tävlingar så hade Gunnar till denna tävling bytt växellåda, gått igenom motorn, byggt ny tank och lite små fix. Han hade även test kört Saaben och vid denna test så tyckte han att bilen gick klockrent!

SS1 (Råbocken 10950m): Var en väldigt snabb väg, passade väll inte V4:an speciellt bra.. Men inga misstag och bilen gick klockrent. Tiden blev: 6:23,4



SS2 (Axsjöboda 3870m): Var den kortaste sträckan för dagen, men även denna var rätt snabb. Bilen går fortfarande kanon. Tiden blev: 2:38,2



SS3 (Orrkojmossen 30000m): Då var det dags för dagens längsta sträcka. Denna var också väldigt snabb, nästan obehagligt snabb. Ca 1 mil in på sträckan så började bilen gå dåligt igen och vi beslutade oss för att köra in till sidan. Det kändes riktigt tråkigt eftersom bilen inte visat några som hellst täcken på att felet vi haft i år varit kvar.



Vi har slut på idéer om vad som är fel och vi vet inte riktigt vart vi ska leta. Gunnar ska byta plats på pumparna och se om det hjälper. Men det känns tråkigt att felet inte visas på tester då Gunnar ligger och pressar bilen till max, men så fort vi kommer till en tävling så är felet där igen. Det känns inte alls bra. Men vi hoppas att vi blir av med felet en gång för alla och vi kan fortsätta 2011 års säsong problem fritt!

Med Vänliga Hälsningar
Linda Sjölin

1 kommentar:

  1. Vet hur det är. Vi fick ju byta det mesta på 940n innan vi kom fram till att vi hade blivit lurade förra ägaren inte alls hade gjort allt med motorn som han sa att han hade gjort. Tråkigt när man inte vet vad felet är och bara letar och letar.. Hoppas det löser sig.

    SvaraRadera