31 januari 2011

Tävlingsrapport ifrån Munkforsrundan, Munkfors MC, 8/1-2011

Rallyåret 2011 skulle börja tidigt i år och denna gången som kartläsare hos Gunnar Fredriksson, Katrineholms MK.

SS1 | Ransjötorp ca: 12 km
Vi har inte tidigare åkt ihop, jag hade ingen aning om hur Gunnar körde och Gunnar hade ingen aning om hur jag var att ha som kartläsare. Men jag tyckte att vi öppnade med ett bra tempo, dock var vägarna väldigt snabba och det passar inte riktigt V4:an. Tiden blev: 7:37,9 och vi låg 3:a i klassen.



SS2 | Höglunda ca: 4 km
Struken

SS3 | Ransberg ca: 15 km
Vi bestämde oss för att fortsätta i samma tempo som vi börjat med! Tyvärr så var denna sträcka lika snabb som den tidigare. På denna sträckan stod Christer Steen som tyvärr tvingats bryta och nu ledde S-Å Angerd! Tiden blev: 9:42:1 och vi leder nu med ca. 3 sekunder

Service...

SS4 | Djupdalen ca: 13 km
Vi tyckte att vi fått upp ett bra tempo som vi skulle försöka behålla utan några misstag. Tiden blev: 8:14:5 och S-Å Angerd tog in några hundradelar på oss.

SS5 | Ransjötorp ca: 8 km
Denna sträckan skulle visa sig vara lite krokigare än dom tidigare, vilket passade Gunnar och V4:an perfekt! Vi lyckades öka ledningen till S-Å Angerd som låg närmast och vi fick tiden: 6:02,3 och vi vann med 13,9 sek!




Det var verkligen super kul att åka med Gunnar och att vinna klassen var lika roligt det. Och inte bara det, vi blev även 3:a totalt i Historiska!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar