14 november 2010

Tävlingsrapport ifrån Rallysprint, Eskilstuna MK, 13/11-2010

Efter en rätt misslyckad "tävlingstest" som föråkare i Gnesta förra helgen så beslutade vi oss för att göra ett nytt försök i Eskilstunas sprint tävling och denna gången med fungerande bromsar - trodde vi!!

Men vad händer?
SS1: När vi rullade bort ifrån presenningen så ligger bromsarna på bak, men vi beslutar oss för att åka ändå - dom kanske släpper under omgången. Men det gör dom inte, utan bromsarna ligger på och det går verkligen as tungt och det är knappt så att bilen orkar upp för första backen som är på banan. Vi trodde på en väldigt dålig tid eftersom det inte alls kändes bra och bilen hade knappt någon ork alls på denna knixiga bana. Tiden blev: 1.30.7 och det visade sig att vi hade 3:dje tid i klassen av 6st. 0,7 upp till ledaren.


Foto: Joakim Winberg

SS2: Till våran förvåning så hade bromsarna släppt och låg inte längre på och vi kunde nu åka på full attack. I sista högern på asfalten så styrde det knappt alls utan det bara kanade, förlorade nog en del tid där. Tiden blev: 1.23.6 och hade snabbaste tiden i klassen detta åket och även 9:onde snabbaste tiden totalt!!

Vi förbättrade oss med 7.1 sek men tyvärr så blev vi slagna med 0.1 utav Niklas Albinsson som vann klassen i våran gamla golf 2:a.. Kändes rätt surt måste vi erkänna..


Men en andra plats vart det ändå!


Men nu vet vi att bilen fungerar som den ska för övrigt, men det blir till att byta huvudbromscylindern och så hoppas vi på att även bromsarna funkar som dom ska.

Nu blir det vinteruppehåll ett tag och lite underhåll på bilen, men kommer att hålla er uppdaterade så fort det händer något i garaget osv.
 
På återseende /
Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar